Hyppää sisältöön

In English

30.11.2020

Koulutuskeskus Brahen opetus ja ohjaus siirretään pääosin etätoteutukseen 2.12.2020 - 18.12.2020

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen Covid-19 koordinaatioryhmä on sunnuntaina 29.11. antanut suosituksensa koronaepidemian leviämisen hillitsemiseksi. Opiskelijoille ja huoltajille on tiedotettu asiasta Wilma-viestillä.

- Koulutuskeskus Brahen opetus ja ohjaus siirretään pääosin etätoteutukseen 2.12.2020 - 18.12.2020 väliseksi ajaksi, jossa hyödynnetään mm. erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja muita pedagogisia ratkaisuita.

- Osastot valmistelevat etäopetukseen siirtymisen ja vastuuopettajat tiedottavat omaa ryhmää / opiskelijoita siitä, miten opetus järjestetään 2.12.2020 lähtien opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS:n) mukaisesti.

- Työpaikalla tapahtuva oppiminen jatkuu normaalisti ja siellä toimitaan työpaikan ohjeistuksen mukaisesti, mikäli työnantaja ei muuta ilmoita.

- Koordinaatioryhmän päätöksen mukaan välttämätön lähiopetus / -ohjaus voidaan toteuttaa ja vastuuopettaja tiedottaa opiskelijoita tarvittaessa lähiopetuksen toteuttamisesta.

Toimenpiteillä pyritään rajoittamaan koronaviruksen leviämistä.

Tsemppiä ja terveyttä meille kaikille ja pyritään jokainen vastuullisesti noudattamaan viranomaisten suosituksia niin koulussa, töissä kuin vapaa-ajalla!