Hyppää sisältöön

In English

5.6.2024

Wanted: koneasennuksen ja kunnossapidon opettaja

Hakusessa koneasennuksen ja kunnossapidon opettaja – oletko se sinä, tai löytyykö hän sinun tuttavapiiristäsi?

Koneasennuksen ja kunnossapidon opettajana vastaat kone- ja tuotantotekniikan alaan kuuluvasta asennustöiden sekä kunnossapidon teoria- ja työsaliopetuksesta Koulutuskeskus Brahen eri oppimisympäristöissä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla koneasennuksen sekä pneumatiikan ja hydrauliikan käytännön töiden osaamista. Opetus sisältää teoriaopetusta lähiopetuksena ja verkko-oppimisympäristöissä sekä käytännön töiden opetusta työsalissa ja opiskelijoiden ohjausta työelämäjaksoilla. Osaamisesi mukaan tehtävään voidaan sisällyttää myös muuta työtä, kuten osallistumista kone- ja tuotantotekniikan alan opetuksen kehittämistyöhön.  

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti: soveltuva korkeakoulututkinto, pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetettavalta alalta TAI alalle soveltuva erikoisammattitutkinto, pedagogiset opinnot ja vähintään viiden vuoden käytännön työkokemus opetettavalta alalta.

Lisäksi arvostamme

  • työkokemusta koneasennuksen ja kunnossapidon käytännön työtehtävistä sekä ymmärrystä robotiikasta
  • kone- ja tuotantotekniikan alan tuntemusta myös muilta osa-alueilta, kuten koneistus sekä hitsaus- ja levytyöt
  • hyviä työelämäyhteyksiä
  • englannin kielen taitoa
  • valmiutta työskennellä nuorten parissa muuttuvissa oppimisympäristöissä 
  • kehittävää työotetta

Mikäli haluat olla mukana valmentamassa nuoria tulevaisuuden uudistuvaan teknologialan työelämään, Brahessa tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä viihtyisän työympäristön. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, olethan rohkeasti yhteydessä! Sähköisiä hakemuksia otetaan vastaan Kuntarekryssä 11.6.2024 saakka. 

Tehtävään valitun henkilön on ennen virkasuhteen aloittamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kolmen (3) kuukauden koeaika. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.