Hyppää sisältöön

In English

24.5.2024

Brahen opiskelijalle Roosa Kuusiratille SM-kultaa Taitajan visuaalisesta myyntityöstä

Koulutuskeskus Brahe sai Taitajasta yhden mitalin, ja se on kultainen.

Taideteollisuusalan perustutkintoa Brahessa opiskeleva Roosa Kuusirati saavutti kultamitalin Taitaja 2024 -kilpailun visuaalisen myyntityön laijssa. Taitaja-kilpailu Kuopiossa päättyi palkintojenjakoon torstai-iltana 23.5.

Brahesta oli finaalissa kuusi opiskelijaa neljässä eri lajissa: mediasuunnittelu, visuaalinen myyntityö, yrittäjyys ja laborantti. Jo paikka ammattitaidon SM-finaalissa osoitus siitä, että opiskelija on alansa huippua.

Roosa Kuusirati sai kilpailulajissaan visuaalisessa myyntityössä korkeimmat pisteet jo semifinaalissa. 

Visuaalinen myyntityö -laji pohjautuu taideteollisuuden perustutkinnon, artesaanin koulutusohjelman visuaalisen myyntityön tutkinnon osan kiitettävän tason tavoitteisiin ja arviointikriteereihin. Kilpailutehtävissä tuli toteuttaa kaupallisesti ja esteettisesti korkeatasoisia myymälä- ja messuesillepanoja ja niihin liittyvää oheismateriaalia, kuten arvontalipukkeita ja sosiaalisen median julkaisuja.

mitalistit-visu.jpg
Visuaalisen myyntityön Taitaja-mitalistit. Kultaa Roosa Kuusirati / Koulutuskeskus Brahe, hopeaa Rianna Räsänen / Savon ammattiopisto, pronssia Neea Lapinoja / Raahen Porvari- ja Kauppakoulu. Kuva: Katri Bäck ,Savon ammattiopisto/Skills Finland