Hyppää sisältöön

In English

11.9.2023

Risteys-rekrytointitapahtuma Brahessa marraskuussa

RISTEYS 4.0 järjestetään keskiviikkona 1.11.2023 klo 12–15 Koulutuskeskus Brahessa Tervahovinkadun yksikössä.

Tervetuloa Risteys-rekrytapahtumaan Koulutuskeskus Braheen 1.11. klo 12-15. Tapahtuma on järjestyksessään neljäs Risteys-rekry ja esittelijöitä on tulossa ennätysmäärä. Samalla vietämme BraheLuotsi- uraohjaamon avajaisia.

Työnhakija ja opiskelija!
Tule verkostoitumaan työnantajien kanssa. Poimi vinkit työnhakuun ja urasuunnitteluun. Löydä itsellesi työpaikka, oppisopimuspaikka tai lopputyöpaikka. CV-klinikalla on CV-ohjausta sekä CV-valokuvausta ilmaiseksi.

Työnantaja!
Verkostoidu ja löydä uusia osaajia. Markkinoi yrityksenne työ-ja harjoittelupaikkoja tai lopputyöpaikkoja. Samalla tapaat muita yrittäjiä ja ammattilaisia.

Tapahtuma on kaikille avoin ja järjestetään osoitteessa Tervahovinkatu 2, Raahe.

 

Welcome to the Risteys- recruitment event at Brahe Education Centre on 1.11.2023 at 12-15. 

Jobseeker and student! Come and network with employers. Pick up tips for job search and career planning. Find yourself a job or apprenticeship training place. CV-clinic offers CV guidance and CV photography free of charge. The event is open to everyone and will be held at Tervahovinkatu 2, Raahe. Welcome!

Risteys IG mainos.jpg

Tapahtumassa ovat mukana:

Arffman  ​​​​​​

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. Olemme osa Baronaa. Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.

E. Helaakoski Oy

E. Helaakoski Oy on yksi Suomen suurimmista nostopalveluita tuottavista yrityksistä. Tuotamme monipuoliset nostopalvelut luotettavasti jo vuosikymmenten kokemuksella.  Palvelukokonaisuutemme koostuvat nostotöiden suunnittelusta ja ammattitaitoisesta toteutuksesta. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista nosto- ja kuljetuskalustoa erikoisvarusteilla ja -laitteilla. Toimipaikkojamme on Raahessa (pääkonttori), Oulussa, Pyhäjoella (Hanhikivi 1) Kokkolassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Porvoossa. Yhteistyökumppaneitamme ovat teollisuuden ja rakentamisen ammattilaiset sekä yhteisöt ja yksityiset toimijat kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 23,79 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 846 tuhatta euroa. Yrityksen visio on olla maan turvallisin ja laadukkain nostopalveluita tarjoava yritys Suomessa.

Go On Raahe Oy

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HELA). Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän. Go On toimii henkilöstökumppanina laajalle yritysverkostolle. Vuokratyössä juridisena työnantajana toimii Go On, mutta varsinainen työ tehdään asiakasyrityksessämme. Työsuhteessa Go Onilla saat oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit myös suunnitella uraasi ja löytää uusia urapolkuja. Go On Yhtiöt palvelevat sinua 24 toimipisteessä aina pääkaupunkiseudulta Lappiin asti. 

Kiinteistö Oy Kummatti

Kiinteistö Oy Kummatti on Raahen kaupungin alueella huoneistonvuokraustoimintaa harjoittava osakeyhtiö, jolla on noin 900 vuokrahuoneistoa eri puolilla Raahen kaupunkia. Yrityksen liiketoiminta jakaantuu asuntojen vuokraukseen, kiinteistöjen ylläpitoon ja isännöintiin. Toiminta-ajatuksena on turvata laadukkaiden, hinnaltaan kohtuullisten ja kilpailukykyisten vuokra-asuntojen saatavuus Raahen kaupungissa.

Kohtaantoa- Hanke Nuorten Ystävät Ry

Kohtaantoa-hanke vastaa työmarkkinoita alati kiusaavaan kohtaanto-ongelmaan. Nuorten Ystävien hankkeessa kehitetään tarpeisiin pohjautuvaa työnhakijoiden uravalmennusmallia ja työnantajatyöskentelyn mallia. Mallit yhdistämällä syntyy kokonaisuus, jonka avulla työnhakijat pääsevät nopeasti työelämän kynnykselle ja siitä avoimille työmarkkinoille. Toiminta on suunnattu erityisesti työvoimapulasta kärsiville työnantajille sekä pitkään työttömänä olleille tai pitkäaikaistyöttömyyden riskissä oleville työnhakijoille, jotka ovat TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaita. ESR-osarahoitteinen hanke toimii Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa yhteistyössä Haapaveden, Oulun, Raahen ja Ylivieskan kaupunkien sekä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa. Hankkeen toimintakausi on vuoden 2025 loppuun saakka.

Korsu Oy

Korsu Oy on suomalainen tieliikenteen tavarankuljetusyritys, jonka kotipaikka on Raahe. Yritys on perustettu vuonna 1978.  Yrityksen liikevaihto oli 16,1 miljoonaa euroa vuonna 2023 ja se työllisti 83 henkilöä. Yritys kuljettaa pääasiassa maa-aineksia, rakennustarvikkeita, metalliromua ja kierrätysmateriaaleja. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa rakennusliikkeet, teollisuusyritykset, kunnat ja yksityishenkilöt. Yrityksen visio on olla alansa johtava ja innovatiivinen kuljetuspalvelujen tarjoaja Pohjois-Suomessa. Yritys tarjoaa mm. säiliö-, kontti- ja erikoiskuljetuksia.

Koulutuskeskus Brahe

Koulutuskuntayhtymä Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa laadukkaita koulutuspalveluita niin nuoriso- ja aikuisopiskelijoille kuin yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille. Tarjoamme toisen asteen tutkintokoulutusta sekä ammatti-ja erikoisammattitutkintoja Tervahovinkadulla Raahessa (tekniikan alat ja palvelualat), Mediakeskus Lybeckerissä (luovat alat) sekä Ruukin luonto-ja hevoskeskuksessa (luonnonvara-alat). Lisäksi Oulussa Maikkulassa järjestetään tekniikan alan koulutusta. Koulutuksia suunnitellessamme toimimme läheisessä yhteistyössä elinkeino- ja yrityselämän kanssa. Myös kansainvälisyys ja yrittäjyys ovat tärkeä osa koulutuskuntayhtymän toimintaa. 

Koulutuskeskus Brahen NY-yrityksiä

Lassila Tikanoja

Teollisuuspalvelut on yksi L&T:n kolmesta Suomessa palvelevasta liiketoiminasta Ympäristöpalveluiden ja Kiinteistöpalveluiden ohella. Teollisuuspalvelut koostuu puolestaan neljästä palvelukokonaisuudesta, jotka palvelevat koko Suomen laajuudella ja tarjoavat paljon erilaisia työmahdollisuuksia: Prosessipuhdistus tekee teollisuuden puhtaanapitopalveluita. Viemärihuolto tekee viemäreiden ja putkistojen puhdistuksia, avauksia sekä kuvauksia, kaivojen ja erottimien huoltoja sekä tyhjennyksiä ja jätevesijärjestelmien ylläpitoa sekä huoltoja. Vaaralliset jätteet kuljettaa ja käsittelee omissa laitoksissaan vaarallisia jätteitä ympäri Suomea. Ympäristörakentaminen ohjaa soveltuvat teollisuuden sivuvirrat hyötykäyttöön, kunnostaa pilaantuneita maa-alueita ja rakentaa uusia sekä sulkee käytöstä poistettuja jätealueita koko Suomen alueella.

Marra Oy

Marra on erikoistunut LVI ja teollisuuden tuotannon, kunnossapidon ja puhtaanapidon henkilöstövuokraukseen. Toimipiste sijaitsee Raahessa, josta käsin välitämme työvoimaa koti- ja ulkomaille. Yrityksemme toiminta-ajatuksena on tarjota yrityksille nopeaa ja joustavaa palvelua. Yrityksemme palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti ja pystyy mukautumaan nopeasti tilaajan tarpeisiin.

Miilukangas Oy

Miilukangas konsernin muodostavat emoyhtiö Miilukangas Oy, tytäryhtiöt tilauskonepaja Miilumachine Oy ja virtausputkiliiketoimija Miilupipe Oy sekä osaomisteinen teräspalvelukeskus Miilux Oy. Miilux Oy on OYAK:n ja Miilukangas Oy:n omistama alakonserni, jonka tytäryritykset ovat Miilux Poland Sp. z o.o. ja Miilux Türkiye. Miilukangas Oy:n konserni työllistää noin 350 työntekijää ja yhtiöiden yhteinen liikevaihto oli tilikautena 2021 noin 65 miljoonaa euroa.

Nordex Finland Oy

Nordex Finland Oy on osa Nordex Groupia, joka on yksi maailman johtavista tuulivoimaloiden valmistajista ja palveluntarjoajista. Nordex Finland Oy vastaa Nordex Groupin toiminnoista Suomessa ja Baltian maissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 546,5 miljoonaa euroa ja se työllisti 134 henkilöä.  Yhtiön kotipaikka on Helsinki ja sen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa energiayhtiöt, kunnat, teollisuuslaitokset ja yksityiset tuulipuistojen omistajat. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen tuulivoimaloiden suunnittelua, asennusta, huoltoa, modernisointia ja konsultointia. Yhtiö on sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. 

Nordic JobCentre Oy

NJC on yli 25-vuotiset juuret omaava oululainen perheyritys. Tarjoamme monipuolisesti ja joustavasti henkilöstö- ja työmaapalveluita teollisuus- ja rakennusaloille. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Ylivieskassa, Rovaniemellä, Kemissä, Raahessa ja Seinäjoella, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme tarvittaessa koko Suomen alueella. Vahvuutenamme on asiakaskeskeinen, joustava ja laadukas palvelu. Ammattitaitoisen tiimimme ansiosta asiointi on aina helppoa ja vaivatonta. Asiakkaamme tuntevat meidät ja me tunnemme asiakkaamme!

Osuuskauppa Arina

Osuuskauppa Arina on asiakasomistajiensa omistama ja kehittyvä palvelualan yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Arina on osa S-ryhmää, kuten muutkin Suomessa toimivat alueosuuskaupat. Olemme suurin yksityinen työnantaja Tampereen pohjoispuolella ja osa Suomen suurinta yksityistä työnantajaa, S-ryhmää. Arinalaiset palvelevat marketkaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan, tavaratalo- ja erikoistavarakaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan sekä omistaja- ja pankkipalveluiden parissa. Avoimet työpaikat, työharjoittelupaikat sekä avoin hakemus: arina.fi/työpaikat

Pentti Hämeenaho Oy

Yritys on raahelainen terästehtaan tehdaspalveluun erikoistunut kuljetus- ja konepalveluliike. Yritys toimii SSAB Europe Oy:n Raahen terästehtaan alueella sekä eri maarakennuskohteissa ympäri Suomea tarjoten nykyisin työpaikan noin 200 työntekijälle, toimihenkilölle ja aliurakoitsijalle. Yrityksen kalustoon kuuluu kuorma-autoja, maansiirtoautoja, kuonankuljetusajoneuvoja, maansiirtokoneita, trukkeja, konttikurottajia, pyöräkoneita, murskaus- ja seulontalaitteita ja muuta erikoiskalustoa yhteensä noin 120 eri yksikköä. Tämän lisäksi yrityksen urakoissa ja työkokonaisuuksissa on mukana aliurakoitsijoiden kalustoa noin 50 koneyksikköä (kuorma-autoja, maansiirtokoneita, traktoreita ja trukkeja). Pentti Hämeenaho Oy:lle on myönnetty LRQA:n laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde + järjestötoimijoita

Pohde (Raahen seutukunta), Raahen seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry/ Omaisoiva, Pelastakaa lapset ry, Raahen ensi- ja turvakoti, Raahen seudun muistiyhdistys ry, Raahen Psyyke ry, 4H-toiminta, Mannerheimin lastensuojeluliitto (MLL), Rikosuhripäivystys (RIKU), Suomen Punainen Risti, Raahen seurakunta, Auta lasta ry/ Lapsirikas-toiminta, Mieli Maasta ry

Pohde on yksi Suomen laajimmista hyvinvointialueista. Tarjoamme julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut noin 415 000 asukkaalle Pohjois-Pohjanmaalla. Olemme Pohjois-Pohjanmaan suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 18 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastusalan osaajaa. Sinulla on laajat mahdollisuudet urakehitykselle.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Raahe

TE-toimistot tarjoavat asiakkaille kattavan valikoiman erilaisia työnhakua ja työllistymistä sekä yritystoimintaa tukevia palveluja. Pohjois-Pohjanmaalla asiointipaikkamme sijaitsevat Haapajärvellä, Kuusamossa, Oulussa, Pudasjärvellä, Raahessa ja Ylivieskassa. Valtakunnalliset TE-palvelut löydät nyt Työmarkkinatorilta Työmarkkinatori (tyomarkkinatori.fi) Työmarkkinatorilla voi myös selata työpaikkoja tai luoda työnhakuprofiilin, jonka avulla saa ehdotuksia sopivimmista työpaikoista.

Raahen kaupunki / Ateria- ja puhtauspalvelut

Ateria- ja puhtauspalveluita tuotetaan Raahen kaupungin sisäisille asiakkaille kouluihin ja varhaiskasvatuksen toimipisteisiin. Lisäksi ateriapalveluita tuotetaan sopimuskumppanina Raahen koulutuskuntayhtymän Raahen alueen toimipisteitten asiakasryhmille. Raahen kaupungin puhtauspalvelut tuottaa ylläpito- ja perussiivousta ensisijaisesti kaupungin päiväkodeille ja kouluille. Lisäksi se ostaa kaupungin muihin kohteisiin siivouspalvelua yrityksiltä.

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu on Raahessa toimiva yrittäjähenkinen noin 400 opiskelijan oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta liiketoiminnan perustutkintoon, tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon sekä useisiin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Oppilaitoksen omistaa Raahen Porvari- ja Kauppakoulurahasto, joka on perustettu vuonna 1882. Oppilaitoksessa on noin 400 opiskelijaa, jotka voivat opiskella joko päivisin, monimuotoisesti tai työn ohessa. RPKK:lla voit opiskella ammatin tai syventää osaamistasi ammatillisella jatkotutkinnolla ja lyhytkoulutuksissa. Osaamisen hankkimiseen on monia vaihtoehtoja. Koulutus on käytännönläheistä ja suuri osa oppimisesta tapahtuu itse tekemällä ja oikeilla työpaikoilla. Tarjoamme opiskelijoille laadukasta opetusta ja ohjausta sekä hyvät yhteydet alueen työelämään.  Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan yhteishaun tai jatkuvan haun kautta. 

Raahen seudun kehitys 

Raahen seudun kehitys on Raahen seutukunnan eli Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien sekä Raahen kaupungin välinen yhteistyöorganisaatio. Kehittämistyötä tehdään yhdessä seudun viranomaisten, päättäjien ja yritysten kanssa. Työkaluina ovat erilaiset hankkeet ja valtakunnalliset kehittämisohjelmat. Yrityspalvelumme kattaa kaikki vaiheet ensimmäisestä idean raakileesta monikansalliseksi konserniksi kasvamiseen asti. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä eikä mikään asia ole liian pieni tai suuri ratkaistavaksi yhdessä. Aluekehittämisessä tuemme alueemme vahvuuksia ja autamme uusia toimialoja kasvuun verkostoja hyödyntäen ja koulutusta tarjoamalla. Edunajaminen alueen elinkeinoelämän näkökulmasta kattaa paikallisen, kansallisen sekä kansainvälisen tason. Sijoittumispalveluiden avulla teemme alueelle muuttamisen yrityksille mahdollisimman helpoksi. Autamme löytämään vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja pääsyn oikeisiin pöytiin. Verkostomme on laaja ja heidän huippuosaamisensa on asiakkaidemme käytössä. Autamme kääntymään oikean tahon puoleen ja tarjoamme kontaktit.​​​​ 

Raahen seudun työllisyyden kuntakokeilu

Raahen kuntakokeilu on työllisyyden edistämisen hanke, jossa Raahen kaupunki, Siikajoen kunta ja Pyhäjoen kunta ovat yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa. Kokeilun tavoitteena on löytää paikallisia ratkaisuja työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamiseen, osaamisen kehittämiseen ja kotoutumiseen. Kuntakokeilun asiakkaille tarjotaan henkilökohtaista palvelua, jossa työllisyysasiantuntijat ja työhönvalmentajat auttavat heitä löytämään sopivan työn, koulutuksen tai muun ratkaisun. Kuntakokeilu toimii myös yritysten yhteistyökumppanina työllisyydenhoidon asioissa. Kuntakokeilu ottaa vastaan avoimia työpaikkoja ja etsii niihin soveltuvia työntekijöitä. Kuntakokeilu tukee työnantajaa mm. työlupiin ja oppisopimuksiin liittyvissä asioissa ja etsii ratkaisuja henkilöstön osaamisen kehittämiseen muutostilanteissa

ResComi Oy

ResComi Oy toimittaa digitaalisia ratkaisuja  ja IT-integraatiopalveluja. Osaamisemme paras kärki on ohjelmistokehityksen, integraatioratkaisujen ja pilvipalveluiden piirissä. Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 20 huippuasiantuntijaa, joita yhdistää huippuosaamisen lisäksi intohimo toimintansa jatkuvaan parantamiseen. ResComi on teknologiatoimittaja, jonka palveluissa digitaaliset ratkaisut, integraatiot, rajapinnat ja pilviratkaisut hioutuvat yhteensopivaksi kokonaisuudeksi. Kehitämme mielellämme kokonaisratkaisuja vaativiin ja uuden tyyppisiin järjestelmäkohteisiin, joissa erityisosaamisemme on täysimääräisesti hyödynnettävissä. Yrityksen laaja teknologiaosaaminen tekee Rescomista erittäin toivotun kumppanin pienistä teknologiaselvityksistä aina laajoihin, jopa vuosia kestäviin järjestelmien kokonaisratkaisujen toimituksiin.

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkailleen. Yrityksen liikevaihto oli 151,7 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja se työllisti 6569 henkilöä. SOL Palvelut Oy:n pääasiallinen toimiala on siivouspalvelu, mutta se tarjoaa myös muita palveluita, kuten kiinteistöpalvelu, tekstiilipalvelut, turvallisuuspalvelut, IT-palvelut, pesulapalvelut ja henkilöstöpalvelut. SOLissa on tarjolla monenlaisia polkuja kohti omannäköistä työuraa. Työelämäkouluttajana haluamme antaa mahdollisuuden kasvaa, tehdä töitä ja kehittyä samaan aikaan. Koulutusohjelmamme muodostuu toimialakohtaisista koulutuksista, joista jokaisella on oma laaja valmennus- ja koulutusohjelmansa. Lisäksi olemme suuri oppisopimuskouluttaja.

SSAB Europe Oy 

SSAB Europe Oy on suomalainen teräsyhtiö, joka kuuluu ruotsalaiseen SSAB-konserniin. Yhtiö valmistaa korkealaatuisia nauha-, levy- ja putkituotteita eri teollisuudenaloille, kuten autoteollisuudelle, rakennusteollisuudelle ja infrastruktuurille. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli noin 50 miljardia Ruotsin kruunua ja se työllisti noin 6 700 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Hämeenlinnassa ja sen tuotantolaitokset ovat Raahessa, Hämeenlinnassa, Luulajassa ja Borlängessä. SSAB Europe on johtava korkealaatuisten nauha-, levy- ja putkituotteiden premium-valmistaja. Divisioona eroaa muista teräksenvalmistajista vahvalla tuotantoprosessien, erikoislujien terästen sovellusten sekä lisäarvopalvelujen osaamisellaan.Yhtiö on sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjään ja tavoittelee fossiilivapaiden tuotteiden tuomista markkinoille vuonna 2026. 

Startup Refugees

Startup Refugees is a non-profit organization that supports refugees, asylum seekers, and immigrants in employment and entrepreneurship. We have created an award winning fast integration model for newcomers. Our network consists of more than 2000 members. Everyone is welcome to join the crew as long as they offer something concrete to our common goal: to support the fast integration and inclusion of newcomers through work and entrepreneurship. 

Finding a job can seem overwhelming in a new country with a new working culture, especially if you don’t speak Finnish or English. We are breaking these language barriers and making Finnish working life more diverse and inclusive. Small and big companies from various fields, like IKEA, Tietoevry, Freska, ISS Finland, and hundreds of other companies are hiring through us. Contact us - Startup Refugees

Suoramarkkinointi Mega Oy

Suoramarkkinointi Mega Oy on vuonna 1986 perustettu, Suomen johtava puhelimitse tapahtuvaan markkinointiin erikoistunut yritys. Toimistomme sijaitsevat Suomessa 15 paikkakunnalla. Kuulumme vahvasti kehittyvän Alma Media Oyj -konsernin Alma Talent- liiketoimintayksikköön. Tehtävänämme on auttaa yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Puhelinmyynti on tähän loistava kanava. Mega sopii työpaikaksi kokeneelle myynnin ammattilaiselle, nuorelle kannusten kerääjälle, uusia haasteita tai uraa etsivälle, lisäansioita haluavalle kuin opiskelijallekin. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävään. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää oppimiskykyä, luotettavuutta ja kykyä tulla toimeen muiden ihmisten kanssa, sekä vähintään 16-vuoden ikää. Tarjoamme sinulle palkitsevan myyntityön mukavassa porukassa, laadukkaat tuotteet ja helppokäyttöiset työvälineet. Mitä paremmin menestyt työssäsi, sitä paremmin myös tienaat. 

Nähdään risteyksessä!

Yhteyshenkilö:
Eveliina Noponen
Työelämävastaava
puh. 040 6638815
eveliina.noponen@brahe.fi