Hyppää sisältöön

In English

5.11.2023

Taitaja9-paikalliskilpailu tiistaina 14.11.2023

Tiistaina 14.11. klo 9-13 järjestetään peruskoulujen 7.-9.-luokkalaisten Taitaja9-paikalliskilpailu. Kilpailupaikkana on Raahen Porvari- ja Kauppakoulun sali. Ruokailu ja palkintojenjako on Koulutuskeskus Brahessa Tervahovinkadulla.

Taitaja9 on vauhdikas peli- ja ratakilpailu peruskoulun yläkoululaisille, joka tutustuttaa eri ammattialoihin. Paikalliskilpailussa kisataan kolmen hengen joukkueissa. Kilpailu toteutetaan ratamaisesti. Kilpailutehtävissä yhdistyy luovuus, näppäryys ja päättelykyky. Kilpailussa ei tarvita erikoistaitoja eikä siihen tarvitse valmentautua. Ripaus leikkimieltä ja annos mielenkiintoa eri ammatteihin riittää.

Paikalliskilpailun kaksi parasta joukkuetta pääsee Taitaja9-aluekilpailuun, joka pidetään OSAO Kaukovainiolla Oulussa 25.1.2024. Aluekilpailujen parhaat pääsevät finaaliin, joka järjestetään vuotuisen Taitaja – ammattitaidon SM-kilpailun yhteydessä Kuopiossa toukokuussa 2024.

Kilpailuihin on ilmoittautunut 24 joukkuetta: Merikadun koululta 4, Saloisten koululta 5, Pattasten koululta 4, Gumeruksen koululta 5, Vihannin koululta 4 ja Koivupuhdon koululta Merijärveltä 2 joukkuetta.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Koulutuskeskus Brahe ja Raahen Porvari- ja Kauppakoulu.

Tilaisuus striimataan, ja kannustusjoukot voivat seurata kilpailua striimin kautta tästä linkistä.