Hyppää sisältöön

In English

4.2.2021

Ammattikorkeakouluopinnot Raahessa Koulutuskeskus Brahessa – yhteishaku 17.–31.3.2021!

Raahessa avautuu jälleen uusia opiskelumahdollisuuksia tulevana syksynä! Korkeakouluopintoja pääsee suorittamaan sekä päiväopintoina että monimuoto-opintoina. Valittavana on neljä koulutusta: pelialan tradenomitutkinto, konetekniikan ja rakennustekniikan insinööritutkinnot ja sairaanhoitajan tutkinto.

Raahessa järjestettävät koulutukset on valittu tarkkaan työnantajien tarpeiden mukaan, joten työllisyysnäkymät ovat erinomaiset. Opetuksen järjestää Kajaanin ammattikorkeakoulu yhteistyössä Koulutuskeskus Brahen kanssa. Koulutuksiin haetaan korkeakoulujen toisessa yhteishaussa 18.3.-31.3.2021.

Tutustu sähköiseen esitteeseen Raahen koulutuksista 2021

EtäINFO 10.2.2021 klo 12-13

Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää Raahessa syksyllä alkavista koulutuksista etäinfon Teamsin välityksellä. Infoon ovat tervetulleita kaikki koulutuksista kiinnostuneet. Pääset liittymään tilaisuuteen ilman ennakkoilmoittautumista suoraan tästä: https://bit.ly/3jivxvp

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörien ja pelialan tradenomien koulutus starttaa päiväopetuksena. Opinnot antavat myös erinomaiset valmiudet oman yritystoiminnan käynnistämiseen.Konetekniikan insinöörien ja sairaanhoitajien koulutus järjestetään monimuoto-opetuksena, mikä sopii erityisen hyvin jo työelämässä mukana oleville ja enemmän joustavuutta opintoihinsa kaipaaville. Sairaanhoitajaopinnoissa yhteistyössä on mukana Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä.

Lisätiedot: Ammattikorkeakouluopinnot | Koulutuskeskus Brahe

sekä AMK-tutkinnot päivätoteutuksena (kamk.fi)

Tsekkaa myös sähköinen esite 

 

Yhteyshenkilöt:

Insinööriopinnot Raahessa
Jari Kähkönen
puh. 044 710 1303
jari.kahkonen@kamk.fi

Tradenomiopinnot Raahessa
Tanja Korhonen
puh. 044 710 1009
tanja.korhonen@kamk.fi

Sairaanhoitajaopinnot Raahessa
Sari Pyykkönen
puh. 044 7157 011
sari.pyykkonen@kamk.fi

Tervetuloa opiskelemaan Raaheen! Raahe on kotoisa merenrantakaupunki, josta opiskelija löytää helposti ja edullisesti asunnon. Omalle autolle ei ole tarvetta, sillä kaikki palvelut kaupoista ravintoloihin ovat kävely- ja pyöräilymatkan päässä. Korkeakouluopiskelijoiden terveydenhoidon järjestää Raahessa Terveystalo YTHS:n kumppanina.