Hyppää sisältöön

In English

20.11.2023

Avoimet ovet Koulutuskeskus Brahessa 21.–23.11.2023

Seutukunnan ysiluokkalaiset tutustuvat koulutuksiin.

Seutukunnan ysiluokkalaiset saapuvat tutustumaan koulutuksiin Tervahovinkadun toimipaikkaan, jossa esitellään tekniikan ja palvelualojen koulutuksia, sekä Mediakeskus Lybeckerille, jossa esittäytyvät luovat alat ja luonnonvara-alat. Avoimet ovet on suunnattu ensisijaisesti yhdeksäsluokkalaisille, mutta tutustujia on mahdollista tulla myös muualta. 

Tekniikan aloilla ja palvelualoilla yhdeksäsluokkalaiset valitsevat tutustumispoluista kaksi itseään kiinnostavaa polkua ja käyvät tutustumassa niissä koulutuksiin tarkemmin. Poluilla on tutustujille järjestetty aloihin liittyvää kiinnostavaa tekemistä. Ennen poluille lähtemistä on auditoriossa yhteinen info. 

Mediakeskus Lybeckerillä aloihin tutustutaan kiertämällä kartan kanssa koulutusten esittelypisteillä. Esittelypisteillä on luoviin aloihin ja luonnonvara-aloihin liittyvää tekemistä ja näkemistä. Lybeckerillä on oma esittelypiste myös kaksoistutkinnolle. 

Tekniikan ja palvelualojen tutustumispolut ovat seuraavat: 

Polku 1: Putkiasentaja ja talonrakentaja 
Polku 2: Automekaanikko, autonkuljettaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja 
Polku 3: Koneistaja, koneasentaja ja levyseppähitsaaja 
Polku 4: Sähköasentaja, kiinteistönhoitaja ja toimitilahuoltaja 
Polku 5: Parturi, kampaaja, kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, kokki ja tarjoilija 
Polku 6: Sisärakentaja, sisustaja, verhoilija 
Polku 7: Laborantti ja TUVA (tutkintoon valmentava koulutus) 

Ovet ovat avoinna tiistaina 21.11. klo 9.30–13.30, keskiviikkona 22.11. klo 9.00–13.30 ja torstaina 23.11. klo 9.00–13.30.