Hyppää sisältöön

In English

11.1.2024

Haemme asuntola- ja vapaa-ajanohjaajaa

Tuletko hyvin juttuun erilaisten nuorten kanssa ja arvostat kaunista ja luonnonläheistä työympäristöä? Koulutuskeskus Brahen Ruukin luonto- ja hevoskeskus hakee asuntola- ja vapaa-ajanohjaajaa määräaikaiseen työtehtävään.

Tuletko hyvin juttuun erilaisten nuorten kanssa ja arvostat kaunista ja luonnonläheistä työympäristöä?

Koulutuskeskus Brahen Ruukin luonto- ja hevoskeskus hakee asuntola- ja vapaa-ajanohjaajaa määräaikaiseen työtehtävään 22.1.2024-21.1.2025 väliseksi ajaksi ja siinä on mahdollisuus tehtävän jatkoon. Toimi voidaan täyttää heti, kun hakuehdot täyttävä hakija löytyy.

Meillä opiskelee noin 300 maa- ja hevostalous- sekä luonto- ja ympäristöalojen opiskelijaa ja työskentelee noin 40 työntekijän loistotiimi. Toimintamme pyörii läpi vuoden. Asuntolassamme on noin 80 paikkaa ja haemme ohjaajaa opiskelijoiden vapaa-ajan ja asumisen ohjaukseen sekä nuorten tukemiseen opiskelija-asuntolassa. Työ painottuu ilta-aikaan arkiviikkoina maanantaista torstaihin.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli koet nuorten kanssa toimimisen kiinnostavaksi, tulet hyvin toimeen erilaisten nuorten kanssa ja haluat auttaa nuoria kasvamaan aikuisuuteen mahdollisissa vaikeuksissa heitä tukien. Työssä menestyminen edellyttää sinulta tiimityötä ja yksilön kohtaamisen taitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä järjestelmällisyyttä. Pystyt pitämään kokonaisuuden hallinnassa ja haluat auttaa nuoria omalta osaltasi heidän elämässään sekä opintojen ja valmistumisen tukemisessa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta nuorten parissa toimimisesta, itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kykyä toimia joustavasti ja rakentavasti erilaisissa tilanteissa ja erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävän palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Tehtävään valitun henkilön on ennen työsuhteen aloittamista esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote ja lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää meille mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekry -järjestelmän kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja sen sisällöstä antaa luonnonvara-alan toimialapäällikkö Riikka Pajuvesa-Korkala p. 040-8343404.

Tule meidän brahelaisten uudeksi työkaveriksi!