Hyppää sisältöön

In English

22.1.2024

Ravintola-alan opiskelijat järjestävät kahvihetken Attendo Merilokin asukkaille

Koulutuskeskus Brahen ravintola-alan opiskelijat järjestävät juhlavan kahvitteluhetken Attendo Merilokin asukkaille perjantaina 26.1.

Merilokin asukkaille on tarjolla opiskelijoiden suunnittelema kahvimenu, joka koostuu kolmesta makeasta ja kahdesta suolaisesta pikku annoksesta. Juhlavaan kahvihetkeen kuuluu myös se, että tila on koristeltu.  

Aloite yhteistyöstä tuli Attendolta, ja ravintola-alan opiskelijat opettaja Juha Oravan johdolla tarttuivat innokkaasti ideaan ja ryhtyivät suunnittelemaan tarjoiluja. Lähtökohtana yhteistyössä oli, että opiskelijat pääsevät suunnittelemaan kahvihetken ja siellä tarjottavat annokset, ja asukkaat huomioidaan. Kahvihetken suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat ensimmäisen vuoden kokki- ja tarjoilijaopiskelijat. 

Makeina tarjottavina tulee olemaan mustaherukka-valkosuklaa-pannacottaa, leipäjuustoa ja lakkahilloa sekä mutakakkua vaniljakermavaahdolla. Suolaisia makupaloja ovat savuporoleipänen ja tuulihattu savukalatäytteellä. Opiskelijoiden pitää huomioida allergiat ja muut erikoisruokavaliot sekä miettiä vaihtoehdot niille, joilla on rajoitteita ruokavaliossaan. 

Kahvihetki järjestetään 26.1. Tarjoiltavat valmistellaan Koulutuskeskus Brahessa. Kahvihetki tuo Merilokkiin uusia, nuoria kasvoja, sillä neljä opiskelijaa opettajineen ovat paikan päällä Merilokissa viimeistelemässä ja tarjoilemassa niitä.