Hyppää sisältöön

In English

13.3.2024

Opiskele AMK-tutkinto Raahessa! Haku koulutuksiin on avoinna 27.3.2024 asti

Syksyllä Raahessa käynnistyy kolme AMK-koulutusta. Päivämuotoisena alkaa konetekniikan insinöörikoulutus ja monimuotototeutuksina sairaanhoitajakoulutus sekä rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutus.

Kaikkiin koulutuksiin haetaan Opintopolku-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 27.3.2024 kello 15. Tutkintoon johtavat koulutukset Raahessa toteuttaa Kajaanin ammattikorkeakoulu yhteistyössä Koulutuskeskus Brahen kanssa. Tervetuloa opiskelemaan!

Konetekniikka, insinööri (AMK)

Konetekniikan insinöörikoulutuksessa opit soveltamaan robotiikkaa, koneälyä ja automaatiota teollisuudessa ja perehdyt käytännönläheisesti tuotantoprosessien suunnitteluun, toimintaan ja hallintaan. Voit suuntautua kaivostekniikkaan, koneensuunnitteluun, kunnossapitoon, robotiikkaan ja tuotannon johtamiseen.

Näkymät ovat työmarkkinoilla erinomaiset! Monipuolinen ja laaja-alainen päiväopiskeluna toteutettava koulutus antaa eväät tuotannon asiantuntijatehtävissä työskentelyyn teollisuudessa. Koulutuksen laajuus on 240 opistopistettä, mikä vastaa noin 4 vuoden opiskeluaikaa.

Opiskelupaikkoja on tarjolla 22, joista 11 ensikertalaisille.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, insinööri (AMK)

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksessa perehdyt rakennustuotantoon, korjausrakentamiseen, rakennetekniikkaan ja kiinteistöjen kunnossapitosuunnitteluun. Voit erikoistua tuotantotekniikkaan, isännöintiin tai puurakentamiseen.

Rakennusalalla tarvitaan osaajia! Rakennustekniikan insinööriopinnoista saat laajat perustiedot, joiden pohjalta sinä päätät suunnan urallesi. Monimuoto-opiskeluna toteutettavan koulutuksen laajuus on 240 opistopistettä, mikä vastaa noin 4 vuoden opiskeluaikaa.

Opiskelupaikkoja on tarjolla 70, joista 35 ensikertalaisille (haussa ovat mukana Raahen lisäksi Kajaani ja Kuusamo).

Sairaanhoitaja (AMK)

Sairaanhoitajan koulutuksessa saat valmiudet potilaan ja perheiden kohtaamiseen, hoidon suunnitteluun, terveyden edistämiseen sekä hoitotyössä tarvittavaan päätöksentekoon. Sairaanhoitaja suunnittelee, toteuttaa ja arvioi kokonaisvaltaisesti potilaan hoitoa yhdessä potilaan, tämän perheen ja yhteisön kanssa. Suomen lisäksi valmistuneet voivat työskennellä muissakin EU-maissa.

Haaveiletko merkityksellisestä työstä, jota riittää myös tulevaisuudessa? Kaikki KAMKista valmistuneet sairaanhoitajat ovat työllistyneet. Monimuoto-opetuksena toteutettavan koulutuksen laajuus on 210 opintopistettä, mikä vastaa noin 3,5 vuoden opiskeluaikaa.

Opiskelupaikkoja on tarjolla 20. Koulutukseen hakeneille järjestetään erillinen valintakoetilaisuus Raahessa toukokuussa.

Tutustu koulutuksiin!