Hyppää sisältöön

In English

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, insinööri (AMK)

Rakennusalalla tarvitaan osaajia! Rakennustekniikan insinööriopinnoista saat laajat perustiedot, joiden pohjalta sinä päätät suunnan urallesi. 

Seuraavaa hakuaikaa tähän koulutukseen ei ole vielä ilmoitettu.

Koulutuksen sisältö

Milloin: koulutus alkaa syksyllä 2024

Missä: monimuoto-opetuksena pääosin etäopetusvälineitä hyödyntäen

Mitä: koulutuksen laajuus on 240 opintopistettä, mikä vastaa noin 4 vuoden opiskeluaikaa

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena pääosin Raahessa, osa opinnoista on Kajaanin kampuksella. Verkko-opetusta on viikolla neljänä iltana ja laboratorioharjoitukset järjestetään etukäteen ilmoitettuina viikonloppuina. Noin neljä vuotta kestäviin opintoihin kuuluu perusopintoja, aineopintoja sekä syventäviä opintoja. Opintoihin kuuluvat myös viiden kuukauden työharjoittelu sekä opinnäytetyö.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksessa perehdyt rakennustuotantoon, korjausrakentamiseen, rakennetekniikkaan ja kiinteistöjen kunnossapitosuunnitteluun. Voit erikoistua tuotantotekniikkaan, isännöintiin tai puurakentamiseen. Koulutus antaa sinulle hyvän teknillisen kokonaisnäkemyksen, jonka pohjalta osaat tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta mm. talouden, ympäristönsuojelun ja työyhteisön näkökulmat huomioiden.

Työelämässä voit toimia alan johto-, suunnittelu- tai kehitystehtävissä tai yksityisenä yrittäjänä. Ammattinimikkeitä ovat mm. työmaainsinööri, tekninen isännöitsijä, suunnittelija tai puurakentamisen asiantuntija.

Haluatko tietää rakennusinsinöörin koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Arja Sirviö
Puh. 044 7101 245, arja.sirvio@kamk.fi

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat?

Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:
hakijapalvelut@kamk.fi, 040 654 8475

Aiemmat opiskeluryhmät

Koulutus on käynnistynyt Raahessa aiemmin 2022 (monimuoto), 2021 (päiväopetus), 2020 (monimuoto) ja 2018 (monimuoto).