Hyppää sisältöön
Opiskele rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi Raahessa

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, insinööri (AMK) 240 op

Rakennusalalla tarvitaan osaajia! Rakennustekniikan insinööriopinnoista saat laajat perustiedot, joiden pohjalta sinä päätät suunnan urallesi. Aloituspaikkoja 22, joista vähintään 11 ensikertalaisille.Hae rakennusinsinööriksi

Hakuaika koulutukseen on 17.3.2021 klo 08:00 – 31.3.2021 klo 15:00

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan päiväopetuksena pääosin Raahessa, osa opinnoista on Kajaanin kampuksella. Noin neljä vuotta kestäviin opintoihin kuuluu perusopintoja, aineopintoja sekä syventäviä opintoja. Opintoihin kuuluvat myös viiden kuukauden työharjoittelu sekä opinnäytetyö.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksessa perehdyt rakennustuotantoon, korjausrakentamiseen, rakennetekniikkaan ja kiinteistöjen kunnossapitosuunnitteluun. Voit erikoistua tuotantotekniikkaan, isännöintiin tai puurakentamiseen. Koulutus antaa sinulle hyvän teknillisen kokonaisnäkemyksen, jonka pohjalta osaat tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta mm. talouden, ympäristönsuojelun ja työyhteisön näkökulmat huomioiden.

Työelämässä voit toimia alan johto-, suunnittelu- tai kehitystehtävissä tai yksityisenä yrittäjänä. Ammattinimikkeitä ovat mm. työmaainsinööri, tekninen isännöitsijä, suunnittelija tai puurakentamisen asiantuntija.

Haluatko tietää rakennusinsinöörin koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Jari Kähkönen
044 710 1303, jari.kahkonen@kamk.fi

Hakeminen koulutukseen

Pohjakoulutusvaatimuksena on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus. Koulutukseen haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Voit tulla valituksi koulutukseen todistuksella tai valintakokeen kautta.

AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe. Valintakokeeseen ilmoittaudutaan hakuaikana Opintopolku.fi -palvelussa yhteishaun hakulomakkeella. AMK-valintakoe järjestetään ajalla 31.5.–9.6.2021. Kaikki valintakoepäivät eivät välttämättä ole käytössä kaikissa ammattikorkeakouluissa. Valintakoekutsuja ei lähetetä. Hakija tuo mukanaan kannettavan tietokoneen, jolla hän tekee AMK-valintakokeen.

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat?

Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:
hakijapalvelut@kamk.fi, 044 710 1648, 044 710 1229

Katso Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta ohjeet ja lisätiedot.

Valintakokeeseen valmentava kurssi

Insinöörikoulutuksen valintakokeeseen valmentava kurssi järjestetään 17.3.–19.5.2021. Kurssin kesto on noin 30 tuntia ja se on osallistujille ilmainen. Kurssista saa 1 opintopisteen KAMKin vapaasti valittaviin opintoihin. Kurssi järjestetään etänä.

Ilmoittaudu valmennuskurssille 16.3.2021 mennessä