Hyppää sisältöön
Opiskele sairaanhoitajaksi Raahessa

Sairaanhoitaja (AMK) 210 op monimuoto

Onko ihmisten terveys ja hyvinvointi lähellä sinun sydäntäsi? Haaveiletko merkityksellisestä työstä, jota riittää myös tulevaisuudessa? Kaikki KAMKista valmistuneet sairaanhoitajat ovat työllistyneet. Aloituspaikkoja on 20, joista vähintään 12 ensikertalaisille.

Hae sairaanhoitajaksi

Hakuaika koulutukseen on 17.3.2021 klo 08:00 – 31.3.2021 klo 15:00

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena Raahessa yhteistyössä Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän kanssa. Voit mahdollisuuksiesi mukaan työskennellä opiskelun ohessa. Lähiopintoja suoritetaan keskimäärin kahtena päivänä viikossa perjantaisin ja lauantaisin klo 8–16 välillä. 

Sairaanhoitajan koulutuksessa saat valmiudet potilaan ja perheiden kohtaamiseen, hoidon suunnitteluun, terveyden edistämiseen sekä hoitotyössä tarvittavaan päätöksentekoon. Sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija, jonka tehtävänä on potilaiden hoitaminen ja hoitotyön kehittäminen. Sairaanhoitaja edistää ja ylläpitää terveyttä, ehkäisee ja hoitaa sairauksia sekä lievittää kärsimyksiä. Perehdyt hoitotyöhön laajasti ja opintojen loppuvaiheessa voit suunnata osaamistasi itse valitsemallasi hoitotyön alueella.

Työelämässä voit sijoittua käytännön hoitotyöhön erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa ja saat valmiudet myös hoitotyön asiantuntijuutta edellyttäviin suunnittelu- ja koordinointitehtäviin. Sairaanhoitajan tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä muissa EU-maissa ilman lisäkoulutusta.

Haluatko tietää sairaanhoitajan koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Sari Pyykkönen
044 715 7011, sari.pyykkonen@kamk.fi

Hakeminen koulutukseen

Pohjakoulutusvaatimuksena on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus. Koulutukseen haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Voit tulla valituksi koulutukseen valintakokeen kautta.

Koulutukseen järjestetään oma valintakoe Raahessa 26.5.2021 (paikka päivitetään myöhemmin). Kokeeseen kuuluu matemaattinen osio, aineistokoe ja haastattelu.

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat?

Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:
hakijapalvelut@kamk.fi, 044 710 1648, 044 710 1229

Katso Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta ohjeet ja lisätiedot.