Hyppää sisältöön
Opiskele konetekniikan insinööriksi Raahessa

Konetekniikka, insinööri (AMK) 240 op 

Näkymät ovat työmarkkinoilla erinomaiset! Monipuolinen ja laaja-alainen koulutus antaa eväät tuotannon asiantuntijatehtävissä työskentelyyn teollisuudessa. Opiskelupaikkoja koneinsinööreille on tarjolla 20, joista 10 ensikertalaisille.Hae konetekniikan insinöörikoulutukseen Opintopolussa!

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan päiväopetuksena pääosin Raahessa, osa opintoihin liittyvistä laboraatioista tehdään Kajaanin kampuksella. Noin neljä vuotta kestävät opinnot sisältävät käytännönläheisiä laboratorioharjoituksia ja yhteistyöprojekteja alueen yritysten kanssa. Koulutukseen sisältyy myös harjoittelujakso, jonka aikana pääset testaamaan opittua teoriaa käytännössä. 

Konetekniikan insinöörikoulutuksessa opit soveltamaan robotiikkaa, koneälyä ja automaatiota teollisuudessa ja perehdyt käytännönläheisesti tuotantoprosessien suunnitteluun, toimintaan ja hallintaan. Voit suuntautua robotiikkaan, koneensuunnitteluun, kunnossapitoon, prosessitekniikkaan ja tuotannon johtamiseen.

Työelämässä voit toimia mm. tuotantoinsinöörinä, kehitysinsinöörinä, laatuinsinöörinä ja osastoinsinöörinä sekä kokemuksen karttuessa esimerkiksi linjapäällikkönä, valmistuspäällikkönä, laatupäällikkönä, projektipäällikkönä tai tuotantopäällikkönä.

Haluatko tietää koneinsinöörin koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Arja Sirviö
Puh. 044 7101 245, arja.sirvio@kamk.fi

Hakeminen koulutukseen

Lisätietoja valintaperusteista ja valintakokeista löytyy Opintopolku-palvelusta. Voit tulla valituksi koulutukseen todistuksella tai valintakokeen kautta.

AMK-valintakoe järjestetään keväällä ajalla 30.5.–3.6.2022.

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat?

Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:
hakijapalvelut@kamk.fi, 040 654 8475

Katso Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta ohjeet ja lisätiedot.