Hyppää sisältöön
Opiskele pelialan AMK-tutkinto Raahessa

Peliala, tietojenkäsittely – tradenomi (AMK) 210 op

Suomen parhaassa pelialan koulutuksessa saat vahvan pohjan unelmiesi uralle! Pelien kehittäminen on monipuolista tiimityötä, jossa projektiosaaminen kehittyy huippuunsa. Opiskelupaikkoja tradenomeille on tarjolla 20, joista 13 ensikertalaisille.Hae pelialan tradenomikoulutukseen Opintopolussa 16.–30.3.2022!

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan päiväopetuksena Raahessa. Noin 3,5 vuotta kestävissä tradenomiopinnoissa saat valmiudet alan kehittämis-, suunnittelu-, ohjelmointi- ja ylläpitotehtäviin sekä markkinointi- ja koulutustehtäviin.

Opiskelet projektityöskentelyä, yritys- ja liiketoimintaa, kieliä ja viestintää sekä pelien kehittämisen eri osa-alueita. Voit erikoistua oman kiinnostuksesi mukaan peliohjelmointiin, peligrafiikkaan tai pelituottamiseen.

Työelämässä sinusta voi tulla asiantuntija pelinkehitystiimiin tai erilaisiin peli- ja ohjelmistokehityksen koulutus-, suunnittelu ja kehittämistehtäviin. Valmistuneiden tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi graafikko, Game Artist, ohjelmoija, pelituottaja, Game Programmer ja Game Producer. Voit testata myös yritystoimintaa jo opiskeluaikana osuuskuntatoiminnan kautta (Kajak Games osuuskunta).

Moni KAMKista valmistunut on työllistynyt joko suomalaiseen tai ulkomaalaiseen pelialan yritykseen kuten esim. Critical Force, Supercell, Ubisoft, Frozenbyte, Remedy, Wooga, Fingersoft, Virtual Frontiers, Team Jolly Roger, CSE Entertainment ja Rovio.

Haluatko tietää pelialan tradenomin koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Tanja Korhonen
044 710 1009, tanja.korhonen@kamk.fi

Hakeminen koulutukseen

Lisätietoja valintaperusteista ja valintakokeista löytyy Opintopolku-palvelusta. Voit tulla valituksi koulutukseen todistuksella tai valintakokeen kautta.

AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe. Valintakokeeseen ilmoittaudutaan hakuaikana Opintopolku.fi-palvelussa yhteishaun hakulomakkeella. AMK-valintakoe järjestetään ajalla 30.5.–3.6.2022. Kaikki valintakoepäivät eivät välttämättä ole käytössä kaikissa ammattikorkeakouluissa. Valintakoekutsuja ei lähetetä. Hakija tuo mukanaan kannettavan tietokoneen, jolla hän tekee AMK-valintakokeen.

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat? Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:

hakijapalvelut@kamk.fi, 040 654 8475

Katso Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta ohjeet ja lisätiedot.