Hyppää sisältöön
Opiskele rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi Raahessa

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, insinööri (AMK) 240 op (monimuoto)

Rakennusalalla tarvitaan osaajia! Rakennustekniikan insinööriopinnoista saat laajat perustiedot, joiden pohjalta sinä päätät suunnan urallesi. Opiskelupaikkoja rakennusinsinööreille on tarjolla 60, joista 20 ensikertalaisille (haussa mukana lisäksi Kajaani ja Kuusamo).

Hae rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutukseen Opintopolussa 16.–30.3.2022!

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena pääosin Raahessa, osa opinnoista on Kajaanin kampuksella. Noin neljä vuotta kestäviin opintoihin kuuluu perusopintoja, aineopintoja sekä syventäviä opintoja. Opintoihin kuuluvat myös viiden kuukauden työharjoittelu sekä opinnäytetyö.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksessa perehdyt rakennustuotantoon, korjausrakentamiseen, rakennetekniikkaan ja kiinteistöjen kunnossapitosuunnitteluun. Voit erikoistua tuotantotekniikkaan, isännöintiin tai puurakentamiseen. Koulutus antaa sinulle hyvän teknillisen kokonaisnäkemyksen, jonka pohjalta osaat tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta mm. talouden, ympäristönsuojelun ja työyhteisön näkökulmat huomioiden.

Työelämässä voit toimia alan johto-, suunnittelu- tai kehitystehtävissä tai yksityisenä yrittäjänä. Ammattinimikkeitä ovat mm. työmaainsinööri, tekninen isännöitsijä, suunnittelija tai puurakentamisen asiantuntija.

Haluatko tietää rakennusinsinöörin koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Arja Sirviö
Puh. 044 7101 245, arja.sirvio@kamk.fi

Hakeminen koulutukseen

Lisätietoja valintaperusteista ja valintakokeista löytyy Opintopolku-palvelusta. Voit tulla valituksi koulutukseen todistuksella tai valintakokeen kautta.

AMK-valintakoe järjestetään keväällä ajalla 30.5.–3.6.2022. 

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat?

Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:
hakijapalvelut@kamk.fi, 040 654 8475

Katso Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta ohjeet ja lisätiedot.

Valintakokeeseen valmentava kurssi

Insinöörikoulutuksen valintakokeeseen valmentava kurssi järjestetään 16.3.–4.5.2022. Kurssin kesto on noin 24 tuntia ja se on osallistujille ilmainen. Kurssista saa 1 opintopisteen KAMKin vapaasti valittaviin opintoihin. Kurssi järjestetään etänä.

Ilmoittaudu valmennuskurssille 16.3.2022 mennessä